Kategorier
Aftensmad Opskrifter

Panini med skinke, ost og lækker dressing

De lækreste sprøde panini med en perfekt kombination af skinke, tomat og rucola samt cremet mozzarella og en dejlig senneps/honningdressing, der binder det hele sammen.

De tager ingen tid at bikse sammen, og de er SÅ meget bedre end en klassisk toast med ost og skinke!

Hvis du ikke har en panini grill, kan de til nøds laves i en almindelig toaster, på en pande eller i ovnen. Jeg synes dog klart, at panini grillen giver det bedste resultat, og den kan faktisk også bruges til at lave andet end panini og toast, som du kan se i denne panini grill test.

Ingredienser til opskriften:

Til 2 stk.

  • 1 lille tomat
  • 1 håndfuld rucola
  • 1 kugle mozzarella
  • 1 spsk dijonsennep
  • 1 spsk akaciehonning
  • 4 skiver brød
  • 4 skiver god skinke

Fremgangsmåde:

Skyl tomaten, og skær den i skiver. Fjern evt. de våde kerner i midten, så din panini ikke bliver blød.

Skyl rucolaen grundigt, og tør den med et stykke køkkenrulle eller et viskestykke.

Skær mozzarellaen i skiver.

Rør dijonsennep og akaciehonning sammen, og fordel blandingen på alle brødskiverne.

Fordel skinken på to af brødskiverne, og top med tomat, rucola og mozzarella. Læg de tomme brødskiver ovenpå, og pres lidt sammen.

Kom panini toastene i et panini-jern, og steg dem, til de er gyldne, og osten er smeltet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *