Grove kanel rugbrødsstykker

Grove kanel rugbrødsstykker

Lækre snackbrød til madpakke og mellemmåltider

Med de her knasende kanel rugbrødsstykker med en masse gode nødder og kerner får du en helt perfekt snack til de der tidspunkter på dagen, hvor du er lidt let sulten efter noget lækkert. Opskriften giver ca. 15 stk.

Sådan laver du Grove kanel rugbrødsstykker

Ingredienser

  • 140 g smør
  • 140 g brun farin
  • 2 spsk. honning
  • 1 spsk. kanel
  • 140 g fine havregryn
  • 85 g kokosmel
  • 85 g sesamfrø
  • 50 g solsikkefrø
  • 1 spsk. hvedemel
  • 85 g cashewnødder eller pekannødder

Fremgangsmåde

  1. Forvarm ovnen til 160 grader.
  2. Smør en form på ca. 20×30 cm. Du kan med fordel lægge bagepapir i den, så brødene slipper lettere, når de er færdige.
  3. Smelt smørret i en stor pande og skru ned til lav varme.
  4. Tilføj sukker, honning og kanel og rør rundt, til sukkeret er opløst.
  5. Tag panden fra varmen og rør havregryn, kokosmel, frø, nødder og hvedemel godt i.
  6. Hæld massen over i formen og tryk den fast og jævnt.
  7. Bag den ca. 30-35 min., til den er flot gyldenbrun.
  8. Brødet skal stå og køle lidt for det skæres ud.
  9. Skær brødet i 15 lige store firkanter, mens det stadig er i formen.
  10. Tag dem først op, når de er kølet helt af.

Vupti – så har du dine grovsnacks. De er nemme og hurtige at lave, og desværre også hurtige at spise, for de er så gode, så det kan godt være, du skal lave dobbelt portion næste gang. Velbekomme.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*