Crispy æbledrøm

Crispy æbledrøm

En simpel, men super lækker æbledessert

Der er ikke noget som en dessert, der både smelter på tungen og knaser i munden. Og så sammen med nogle rigtig friske æbler får du en skøn harmoni. Denne æbledrøm er nem og hurtig at lave og endnu hurtigere at spise – haps! Prøv selv.

Sådan laver du Crispy æbledrøm:

Ingredienser

  • 2,5 l skrællede, udkernede æbler i skiver
  • 2,4 dl sukker
  • 1 spsk. + 2,4 dl hvedemel
  • 1 tsk. kanel
  • 1,8 dl vand
  • 1,8 dl finvalsede havregryn
  • 2,4 dl brun farin
  • ¼ tsk. bagepulver
  • ¼ tsk. natron
  • 1,8 dl smeltet smør

Fremgangsmåde

  1. Forvarm ovnen til 175 grader.
  2. Læg æblerne ud i en smurt form på ca. 25×35 cm.
  3. Bland sukker, 1 spsk. hvedemel og kanel sammen og spred ud over æblerne.
  4. Hæld vand udover.
  5. Rør havegryn, resten mel, farin, bagepulver, natron og det smeltede smør sammen og fordel crumblen ud over æblefadet.
  6. Bag det hele i ca. 45 min.

Nemt – tjek. Hurtigt – tjek. Lækkert – tjek! Den varme, sprøde æble æblecrumble smager fantastisk serveret sammen med et par kugler vaniljeis.

Se flere desserter her.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*